Abonneren op RSS-feed

Zit-Sta Bureaus

Zit-sta bureaus om ergonomisch en productief te werken! Bent u op zoek, naar een manier om de werkplek voor u, en uw pesoneel productiever en actiever te maken, dan bieden wij u een degelijk advies van experts en de juiste producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Steelforce, of Actiforce, diverse afmetingen zit-sta bureaus, elektrisch in hoogte verstelbaar.

Combineer zitten en staan

Uit deskundig onderzoek is gebleken, dat wij als mens niet gemaakt zijn om de hele dag te zitten. Door meer te lopen, het zitten en staan te combineren, zal uw productiviteit, maar ook uw gezondheid verbeteren. Voorkom een hoge bloedruk en diabetes door uw werkplek actiever in te richten. Met deze manier van dynamisch werken zult u uw werk ook als meer plezierig ervaren. Om het beste uit uw lichaam en geest te halen, zult u het zitten en staan moeten combineren. Ons advies is dus, kom in beweging! De zit-sta bureaus, zijn ontworpen met een krachtig en tijdloos design. Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal, hierdoor kunnen de zit-sta bureaus subtiel en geruisloos worden versteld en kan het uitstekend gebruikt worden in een dynamische werkomgeving.

Haal het beste uit uw lichaam en kom in beweging

Wij willen u graag informeren over de mogelijkheden, maar ook zeker de voordelen en het belang van dynamisch werken. Onze experts hebben de kennis in huis om u van het beste advies te voorzien. Wij bieden u de mogelijkheid om het dynamische werken te testen,  probeer het daarom nu 30 dagen op proef en u zult zeker overtuigd worden van de kracht en het nut van dynamsich werken.

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

16 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina