Zit Sta Bureau Kopen?

Een zit-sta bureau hebben we in verschillende vormen en past perfect binnen een Dynamische Werkplek. We hebben twee soorten zit-sta bureaus in ons assortiment.

Elektrisch verstelbaar Zit Sta Bureau

Waar moet u op letten bij de aankoop van een zit/sta bureau met elektrische verstelling? Wij hebben bij WerkDynamisch het topmerk Actiforce in ons assortiment. Dit is kwalitatief en prijstechnisch altijd de beste keuze. Doordat wij groot inkopen kunnen we u altijd een scherpe prijs aanbieden en monteren we tot slot ook nog gratis. De elektrische zit sta bureaus zijn verkrijgbaar in twee verschillende hoogte verstellingen. De ene versie is de Eco-serie en die is verstelbaar van 60 - 117 cm en de Pro serie is verstelbaar tot 127 cm. Wij hebben deze bureaus uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren onderstel en altijd 5 kleuren qua blad!

Handslinger verstelbare zit sta bureau

Hiermee begon als het ware de revolutie op het gebied van dynamisch werken. Verstelbaar middels een handslinger en erg in trek voor wie nog niet de overstap naar elektrisch wil maken. Ook hierin hebben we bij WerkDynamisch twee smaken. Een Eco ( prijstechnisch het meest interessant ) en een PRO serie. Bekijk snel het volledige assortiment!

De laatste innovaties bij WerkDynamisch.nl - Waar Dynamisch Werken begint!