Wat is een deskbike?

De grootste spierengroep in het menselijk lichaam bevindt zich in de bovenbenen. Doordat er met werken op kantoor veelal gezeten wordt, is het goed om de doorbloeding in de bovenbenen en in de spieren te blijven stimuleren. Veel zitten brengt gezondheidsrisico's met zich mee. Uit diverse onderzoeken is gebleken, dat onvoldoende bewegen en langdurig zitten, kans op diverse ziektes aanzienlijk verhoogd, zoals diabetes, of hart en vaatziekten. Om deze reden is de Deskbike ontworpen! De Deskbike is de ideale manier om fit te blijven op het werk!

 

Deskbikes bij WerkDynamisch.nl - Waar Dynamisch Werken begint!

Bent u op zoek naar een deskbike?

Werkdynamisch is specialist in het voorzien van een dynamische werkplek, wat inhoud dat we u uitgebreid en deskundig advies kunnen geven om uw werkplek te verbeteren en uw lichaam te voorzien van een perfecte combinatie van zitten en staan. De Deskbike draagt op een ideale manier bij aan een verbeterde werkhouding. De deskbike is te verkrijgen in 5 verschillende kleuren en wordt gratis bezorgd en zit klaar gemaakt door onze eigen monteurs.

 

Deskbike App

Voor de Deskbike is er een speciale app ontworpen. Als deze app wordt gedwonload en geactiveerd, is er realtime inzicht in de calorie verbranding, hierdoor ontstaat er een goed beeld, wat de Deskbike nu betekend voor uw gezondheid.

 

Vraag een deskbike aan op proef!

Weet u niet zeker of de deskbike bij u past, of twijfelt u eraan of u nog steeds functioneel kunt werken op een deskbike? Dan kunt u de deskbike nu gratis op proef proberen.
Vul het formulier in en een van onze experts dynamisch werken neemt contact met u op over de proefplaatsing!