Stahulp kopen?

Als u langer dan een aantal uur per dag staand achter elkaar werkt, raden wij u een stahulp aan. De stahulp geeft een optimale ondersteuning, zodat uw been en rugspieren een veel betere ontlasting krijgen.
Ook zal het het altijd voldoende ondersteuning geven bij werken op hoogte.

Ideale toepassingen voor de Stahulp

Lang en gedurig staan op het werk kan diverse complicaties geven, zoals inwendige spataderen of ontwrichting in de rug. U kunt de stahulp toepassen in diverse omgevingen zoals in:

  • Industrie
  • Scholen
  • MKB bedrijven

Er zijn diverse vakgebieden, zoals kappers en bakkers, of veel beroepen in de industrie, waarin je gedurig moet staan tijdens het werk. In deze vakgebieden zal de stahulp, een echte verrijkking en meerwaarde zijn om deze toe te passen en actief te gebruiken

Vakkundig advies

Heeft u geen idee hoe u de stahulp, binnen uw organisatie of bedrijf effectief en op de juiste manier kunt inzetten? Of zoekt u gericht naar vakkundige hulp om uw werknemers te ontlasten en fysiek gezonder te houden? Kom dan langs in een van onze showrooms of innovatiecentra's en krijg gedegen advies, en een op maat gemaakte oplossingen om aan de behoefte van uw bedrijf te voldoen.

 

De laatste innovaties bij WerkDynamisch.nl - Waar Dynamisch Werken begint!