Garanties & Retouren

Als u onverhoopt niet tevreden bent met de aangekochte producten dan kunt u binnen een gestelde termijn van 10 dagen na dagtekening de producten aan ons retourneren.

Product defect of voldoet het niet aan de verwachting?


Wij stellen alles in staat om u producten te leveren die overeenkomstig zijn met de getoonde kwaliteit op de foto's echter vooral met gebruikt meubilair is het lastig omdat er soms nogal verschil zit in de kwaliteit van de partijen die wij opkopen. We controleren bij het binnenkomen de goederen op het functioneren van het technische deel en de stoffering wordt gecontroleerd op slijtage. Mocht het echter niet overeenkomstig zijn met wat er op de foto getoond wordt dan schrijft de wet voor u als consument binnen 2 maanden uw klacht ( hoe dien ik een klacht in? Zie bovenstaand ) bij ons kenbaar maakt. 

Voor Consumenten

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Wij retourneren het betaalde bedrag binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst. 

Voor Bedrijven en Instellingen 

Voor bedrijven en instellingen gelden de regels van retour zoals beschreven in onze algemene voorwaarden.

 

Retour en garantie op nieuw meubilair

 Wanneer u nieuw meubilair koopt dan gelden er andere regels, bij aflevering/ophalen controleerd u op eventuele beschadigingen en tekent u hier ook voor. Mocht er onverhoopt toch iets niet in orde zijn dan moet u hierover contact met ons opnemen via onze vestigingen waarmee u het klantcontact heeft. 

Qua garantie kunnen wij u ten alle tijden garanderen dat we standaard 2 jaar garantie geven op al het geleverde meubilair tenzij anders vermeld. Wij geloven in onze producten en daarom geven wij u deze garantie. In die tijd wordt alles geheel kostenloos omgewisseld indien er zich technische mankementen voordoen.


Download het model formulier voor Retouren