Complete Dynamische werkplek inrichting

Bent u op zoek naar een complete werkplek inrichting voor uw kantoor? Waarom dan geen Dynamische werkplek? Als u uw kantoor gaat inrichten is het goed om na te denken over de toekomst. Hoe wilt u een ideale werkplek creëren, waar u en uw personeel actief, maar ook productief bezig kunnen zijn. Werkdynamisch heeft de kennis in huis om uw werkplek zo in te richten, dat u een betere verhouding creëert tussen zitten en staan.

Werkdynamisch gelooft in het belang van een actieve en gezonde werkplek. Als u het lastig vindt hoe u uw kantoor moet inrichten, zodat u de juiste manier vindt om actiever te zitten, willen we u daar graag bij helpen. We hebben daarom een aantal voorbeeld werkplekken geschetst om u te voorzien van goed advies.

Complete werkplek sets

De complete werkplekken, of sets zijn gemaakt met diverse combinaties van:

Zit sta bureau's, zowel electrisch als handslinger.
Deskbike's
Stahhulpen
Swoppers

Perfecte balans

BIj deze complete sets werkplekken is gekeken naar de perfecte balans voor het zitten en staan, maar ook om uw spieren en bloedsomloop op de juiste manier te laten functioneren.
De zit sta bureau's zijn leverbaar in diverse prachtige bureaubladen, van sublieme kwaliteit, wat denkt u van bijvoorbeeld:

Bureaublad Oak light        Oak light         Bureaublad Antraciet Eiken       Antraciet Eiken        Bureaublad Kersen Havana        Kersen Havana        Bureaublad Wit       Wit         

 

De complete werkplek sets, zoals hierboven getoond zijn zeer scherp geprijsd, worden gratis verzonden en op locatie gratis gemonteerd door onze eigen montageteams.

Advies op maat

Werkdynamisch wil u graag helpen en adviseren in de totaalinrichting van uw kantoor. We bieden u daarom graag een kennissessie op kantoor ter waarde van 150, waarbij we u volledig van deskundig advies voorzien, om uw werkplek dynamischer en actiever te maken. Een van onze experts dynamisch werken komt langs en zal een informele en zeer rijke kennissessie geven om uw werkplek naar een hoger plan te tillen. U zult zien dat uw personeel actiever, maar uiteindelijk ook productiever zullen zijn.

Doe inspiratie op binnen de complete werkplekken, of bezoek een van onze innovatiecentra's. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op 078-6912182, om u van advies te voorzien bij uw aankoop!