Betaalmogelijkheden bij Werkdynamisch

Als u bij Werkdynamisch besteld dan hebben we de volgende betalingsmogelijkheden voor u.

  Betalen per iDeal

Heeft toegang tot internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank? Dan kunt u gebruikmaken van iDEAL, de makkelijkste manier van betalen op internet.
De voordelen op een rij:

  • • Snel, simpel en veilig online betalen via u eigen bank!

 


 

   PIN of Contant betalen bij afhalen/ verzenden

Wij hebben ook de mogelijkheid om te pinnen of contant te betalen bij afhalen of via ons eigen transport & montage team.
Let op bij contante betaling aan onze transport en montage dienst dient u dit gepast te betalen! 

 


 

  Betaal via PayPal

PayPal is een online betaalsysteem, dat bij zijn oprichting oorspronkelijk bedoeld was voor betalingen tussen pda's.Tegenwoordig fungeert PayPal als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. Om te betalen is alleen een e-mailadres nodig. Betalingen kunnen gedaan worden vanaf een bankrekening, creditcard of van ontvangen geld op de PayPal-rekening. 

 

PayPal biedt bescherming aan de koper als producten op eBay, Marktplaats of op andere websites gekocht en betaald zijn met PayPal, maar niet zijn geleverd. Indien een product is ontvangen dat sterk afwijkt van de beschrijving (zoals namaak-artikelen of beschadigde artikelen) kan de koper dat product terugsturen.

Omdat PayPal een breed geaccepteerd betaalmiddel is op webshops hebben wij bij Albeka uiteraard ook de mogelijkheid om via PayPal te betalen. 

   Vooraf overmaken

 

Vooruitbetalen betekent dat u, na het invoeren van u bestelling, eerst het orderbedrag zelf overmaakt op de rekening van Werkdynamisch. Dit kan bijvoorbeeld met internetbankieren van u bank.Vooruitbetalen is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee.
Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd.

Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit u orderbevestiging. Bij ontvangst van u betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in gang zal worden gezet.

Onze rekeninginformatie:

       
Rekeningnummer 35.93.65.515

IBAN  NL94RABO0359365515

BIC RABONL2U

 


 

  Betalen/Bestellen op rekening ( voor bedrijven en overheid )

Zakelijke klanten kunnen bij Albeka op rekening bestellen. Hiervoor gelden wel enkele spelregels:

1. U bent al klant bij Albeka
2. U heeft bij ons al twee orders geplaatst en in totaal € 1000,- of meer besteed
3. U kunt een gewaarborgd uittreksel van de KvK overleggen, niet ouder dan 6 maanden

Verder ontvangen wij per bestelling graag een ondertekende inkoopopdracht op officieel briefpapier.

Vermeld hierbij duidelijk:

- De producten of het offertenummer
- Het factuur- en afleveradres

Voor overheden geldt altijd dat er zonder problemen op rekening gekocht kan worden. Neem voor meer informatie contact op met 078-6912182